Menu Premium
Loading...

!@#$% over Sony/Microsoft deal, Steam vs Epic en The Division 2

21/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hieperde-!@#$%, wat een feestje gaat het weer worden. We hebben weer een nieuwe peepshow voor jullie over de deal tussen Sony en Microsoft en over de battle tussen Steam en Epic, en nog veel meer natuurlijk!

Sony en Microsoft gaan samenwerken op het gebied van game streaming

Samenwerken is geen nieuw ding meer in de game-industrie, Microsoft deed het namelijk al eens eerder met Nintendo. Sony en Microsoft stonden tot nu toe nog altijd lijnrecht tegenover elkaar als concurrenten. Maar met de hete adem van Google Stadia in de nek gaan zij mogelijk toch wat meer een front vormen. Verrassend of toch niet? Boris denkt er het zijne over.

De beide partijen zullen gaan samen werken op het gebied van game streaming en andere gerelateerde services. Het werd aangekondigd op de officiële website van Microsoft. De twee bedrijven “will explore joint development of future cloud solutions in Microsoft Azure to support their respective game and content-streaming services.” Microsoft Azure’s datecenter zal ook helpen bij game en andere streaming services voor Sony. “By working together, the companies aim to deliver more enhanced entertainment experiences for their worldwide customers”, aldus de aankondiging.

Boris en JJ barsten los over de samenwerking en over wat dit nieuws echt betekent. Hoe ziet de toekomst van PlayStation en Xbox er eigenlijk uit? Wanneer zwaaien we de consoles vaarwel?

Steam versus Epic hoofdstuk 321

Natuurlijk gaat de fittie tussen Steam en Epic ook gewoon vrolijk verder. Een nieuwe fittie, een nieuw hoofdstuk. Boris en JJ vertellen je er alles over en laten ook hun uitgebreide mening horen. Wat vind jij van deze eeuwig durende fittie?

The Division 2 deed het niet zo goed als verwacht

The Division 2 deed het niet zo goed als Ubisoft had gehoopt. Hoe komt dit? En wat vinden JJ en Boris van dit nieuws? Ze vertellen het je in deze heerlijke show.

Klik dat item snel aan en geniet van een kritische Boris en JJ!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch