Menu Premium

NioH heeft toch nog de update met PvP modus gekregen

Rens van Nerum 07/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is al weer even geleden sinds de aankondiging van een PvP modus voor NioH, maar nu een dikke 6 maanden later is hij er dan toch!

NioH spelers hebben onlangs patch 1.16 mogen installeren in de game die wat bugfixes en aanpassingen met zich meebracht. Maar het allermooiste aan de patch is dat de PvP modus mee geïnstalleerd is! Spelers van de game kunnen nu elkaars combat-skills op de proef stellen waar ze zolang over hebben gedaan.

Je kunt kiezen uit 2 opties wanneer je een PvP match start, dit zijn ”Skill” en ”Strength”. ”Strength” is gewoonweg knokken op de manier die je gewend bent van NioH en ”Skill” stelt gamers echt op de proef. In Skill kun je namelijk geen gebruik maken van jouw PvE build. Je krijgt hier random gear en stats op je character geflanst en succes! Op deze manier worden je all-round skills stevig op de proef gesteld. Crest Boons, Passive skills,Prestige titels en Mystic arts zijn disabled. Guardian spirits kun je wel gebruiken maar deze zijn beperkt tot een standaard spirit level.

De patch is net op tijd vóór de nieuwe DLC ”The Defiant Honor” uit. Zo kunnen NioH spelers zich even bezig houden tot ze zich op de nieuwe DLC kunnen werpen. Wil jij meer weten over deze nieuwe DLC? Check dan hier de review van NioH-fanboys Steven en Skate!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch