Menu Premium
Loading...

Nioh Defiant Honor Review

04/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

FAAAACK! Een veel gehoorde kreet van Skate in zijn fameuze streams. De intense moeilijkheidsgraad van zijn geliefde Bloodborne en Dark Souls blijven de Gamekings-veteraan tergen. Dit voorjaar was het aan Nioh om het scala aan games in deze categorie uit te breiden. De game slaagde hier, afgaande op de lovende kritieken, met verve in. De vele uitbreidingen van de eerder genoemde Soulsborne-games zijn wegens de intense moeilijkheidsgraad berucht onder de vaste en grote schare fans. Benieuwd of de Defiant Honor DLC van Nioh hier aan kan tippen? Bekijk dan deze Nioh Defiant Honor Review!

“Goddammit man, waar ben ik aan begonnen?!”

Nioh was een van de games die dit voorjaar kwalitatief zo sterk maakten. Veel mensen zagen de nieuwe release van ontwikkelaar Ninja Theory als een kruising tussen Ninja Gaiden en de Soulsborne-games. Voor mensen met een voorliefde voor Japanse games wat dit een ideaal excuus om een pittige game als deze een eerlijke kans te geven. Steven, eveneens een doorgewinterde Soulsborne-speler, vond het zo ontzettend tof dat hij het heeft gepresteerd tot een character van level 750 te komen. Aan Skate uiteraard de taak om enigszins mee te komen met Steven.

Ondanks de klaagzang over een te laag geleveld character, heeft Skate toch zijn vingers kunnen leggen op deze tweede grote uitbreiding van Nioh. Je kan het Skate niet kwalijk nemen dat hij zich niet kan meten met de level 750-magic van Steven, maar als begenadigd streamer mag er wel wat van hem worden verwacht. Wat is jullie mening over Nioh? Kunnen jullie net zo genieten van games uit deze categorie als Steven, Skate en veel andere gamers, gezien de goede verkoopcijfers? Laat je horen in de comments hieronder!

Benieuwd of Skate zich een weg door deze Honor Defiant-DLC heeft weten te banen? Check dan deze Nioh Defiant Honor Review!

 

 

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch