Menu Premium

Nieuwe Nier Replicant ver.1.22474487139… trailer toont veelbelovende beelden

wesselj 02/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De nieuwe trailer van de aankomende Nier Replicant Remake toont veel beelden van het verhaal én gameplay. Dus mensen die niet van spoilers in welke soort dan ook houden, ogen dicht. De opening movie toont beelden uit veel verschillende momenten van het spel dat 23 april uitkomt. Uit de grote hoeveelheid beelden kán je concluderen dat de development van het spel voorspoedig gaat. Goed nieuws voor de Nier fans dus. En daar horen wij ook bij. Goed nieuws ook voor iedereen die nog Nier fan gaat worden. Want in korte tijd kan veel veranderen. Japanse games zijn weer in opmars na een mindere periode. Kijk maar naar de andere Japanse titels die de afgelopen periode ineens veel liefde ontvangen, zoals Persona en Yakuza. Wie weet staat Nier volgend jaar ook in dit rijtje.

 

Herziende soundtrack

Deze remake van Nier Replicant krijgt een herziende soundtrack, en in deze trailer zijn de eerste voorproefjes te horen. Mensen die bekend zijn met Yoko Taro games en/of Nier: Automata weten dat de soundtrack een grote rol speelt in de Nier ervaring. Een modernisering van de oude soundtrack is dus zeker iets om naar uit te kijken. Want man oh man wat was de soundtrack van Nier Automata goed. Als je ons woord hiervoor niet wilt geloven; de componist van Nier Automata heeft de game-award voor beste soundtrack reeds op zijn nachtkastje staan.

Toffe beelden

Deze opening movie zit tjokvol fraaie gameplaybeelden die doen verklappen dat de gameplay en combat net zo smooth gaan zijn als in Nier: Automata. Want niet alleen het goede verhaal  en de meeslepende soundtrack zijn de selling points van Nier. Ook de gameplay zelf is erg vermakelijk, met  uitdagende bosses en de mogelijkheid tot duizelingwekkende combo’s. Als alles wat de trailer belooft uitkomt, dan wordt het wederom een emotionele rollercoasterrit van immense proporties.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch