Menu Premium

NBA 2k20 topspelers bekend gemaakt

Jelle Klaver 16/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

9 september zit eraan te komen… dat is de dag dat de nieuwe variant van de basketbal reeks NBA 2K uit gaat komen. En bij de sport games in deze wereld horen natuurlijk ook ratings. Voor NBA 2k20 zijn deze vandaag bekend gemaakt en je kan zeggen dat er toch wat verassingen voorkomen in de lijst van beste spelers.

Topspelers

Ja ja er zitten zeker verassingen in de lijst, maar we verklappen wel gelijk dat LeBron James nog steeds de beste speler zal zijn in NBA 2k20. Toch is dit eigenlijk ook een verassing voor vele. LeBron had vorig jaar nou niet bepaald zijn beste seizoen bij de LA Lakers, hij was veel geblesseerd en haalde de play-offs niet. Basketbal fans hadden dan ook gedacht dat bijvoorbeeld de finale MVP Kawhi Leonard of de seizoen MVP Giannis Antetokounmpo de beste zouden zijn, deze heren de plekken 2 en 3 bemachtigd van beste spelers. Anthony Davis, de speler die de op de cover van de game staat, staat op de zevende plek van beste spelers. Bekijk hier de volledige lijst.

Rookies

In Amerika is het altijd een hele happening als jeugdspelers mee gaan spelen in de top competities en dat is dit jaar ook niet anders. Naast de lijst van topspelers, heeft 2K Sports ook een lijst met Rookies bekendgemaakt. Dit zijn de spelers voor het eerst dit jaar in de game te zien zijn en er hopelijk nog wel even in blijven. Deze lijst kan je hier vinden.

Ben jij het eens met deze ratings of zie jij ze liever anders? Laat het weten hieronder. Wil je meer weten over Amerikaanse sporten bekijk dan dit filmpje.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch