Menu Premium
Loading...

American Sports games met sportfanaat JJ

02/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

In Nederland kijken we met z’n allen vooral massaal voetbal en dus spelen we ook massaal Fifa ( of PES natuurlijk ). Maar er zijn nog behoorlijk wat andere sporten en sportsgames die erg populair zijn bij veel mensen, en dan met name in Amerika. JJ zit voor je klaar om de Amerikaanse sporten en daarbij horende spellen met je door te nemen. Van nieuw tot oud! Dus trek die ijshockeyskates maar vast aan, grabbel je basketbal uit de hoek van de kamer en doe je American football helm op. Op veler verzoek. U vraagt, wij draaien!

Wat maakt Amerikaanse sporten zo leuk?

De Amerikanen maken van sport echt entertainment. Het is een spektakel en ook de reglementen gaan regelmatig op de schop zodat de sporten spectaculairder worden. Een team kan in de VS nooit 20 of 30 jaar lang dominant zijn. Kleinere teams kunnen ook groot worden! En hoe leuk is dat. In Nederland wordt je als supporter van Willem 2 tegenwoordig gewoon nooit meer kampioen. En dat is jammer. In Amerika ziet dat er dus wel anders uit. En dat bied veel leuke kansen aan verschillende teams. Zo zou NAC zelfs nog eens kampioen kunnen worden!

Welke Amerikaanse sportgames zijn nou echt goed?

NHL of toch NHL Hitz? En welke basketbal game is nou echt het beste? JJ duikt de sport games in om voor eens en voor altijd te beslissen wat nou echt de beste zijn. En daarvoor duiken we ook flink terug in de tijd. Want de nieuwste games zijn lang niet altijd de beste!

Welke sports games zijn jou het meeste bij gebleven? En zijn dat dan Amerikaanse sporten? Of blijf je het liefst alleen maar veilig bij onze eigen ‘Europese’ voetbalgames? Laat het ons weten in de comments en stel daar ook al je vragen aan JJ over Amerikaanse sporten en de games die daarbij horen!

 

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch