Menu Premium

Je gelooft je ogen niet: gamer haalt 100% expert score op Guitar Hero

JeffreyHage 23/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Soms zie je op ‘t internet dingen die niet kunnen. Dit is niet zo’n video. Want dit kan wel. Vraag is alleen hoe dan… Streamer CarnyJared is één van de beste Guitar Hero streamers ter wereld. Hij is onlangs aan de slag gegaan met de zesde versie van Soulless. Soulless is een custom nummer gemaakt door community lid Exile Lord en heeft een insane hoge moeilijkheidsgraad. Met een hoofdletter I. CarnyJared besloot om de uitdaging aan te gaan en dat levert gestoorde beelden op. Benieuwd naar hoe dat eruit ziet?

De Soulless tracks in Guitar Hero

De Soulless track zijn niet bedoeld om door iedereen zomaar te nailen. Het zijn extreem moeilijke tracks en om er 100% op te halen moet je jezelf tot een God verheffen. Het nummer wat CarnyJared oppakte, is nog nooit door iemand genaild, tot nu toe. En als je de video hieronder bekijkt snap je waarom de kans dat het nog een keer gebeurd niet heel groot is. Ben je benieuwd naar of er nog een nieuwe Guitar Hero aan gaat komen? Check dan ook even deze Brievenmaandag!

Voor de mensen die Guitar Hero niet kennen

 

Guitar Hero is een franchise, ontwikkeld door Harmonix en die draait om het bespelen van een plastieke gitaar. De gitaar in kwestie gebruikt knoppen in plaats van snaren. De gitaarmodellen zijn stuk voor stuk wel afgeleid van echte gitaren van de fabrikant Gibson. Vanaf Guitar Hero IV werden er naast de gitaar ook nog drums en zang toegevoegd. Maar voor de diehard fans bleef alles toch vooral om de gitaar draaien. Alhoewel Guitar Hero een spel is ter lering ende vermaak, werd het op een gegeven moment ook een heuse esports. Bijvoorbeeld op de World Cyber Games. Deelnemers speelden daar de moeilijkste tracks zo foutloos mogelijk. Soulless 6 was er toen echter nog niet bij. Geheid dat dit voor veel van de pro’s toentertijd ook te lastig was geweest.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch