Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over teasers, Assassin’s Creed en crunching

19/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij een lekkere warme editie van Brievenmaandag. De bootjes varen, de vogeltjes fluiten en de Gamekings redactie gaat lekker wat brieven beantwoorden. Gewoon omdat het kan. Want hoe mooi het weer ook is, onze community heeft onze hulp nodig en wij zijn bereid om die aan hen te leveren. Dus ga maar lekker zitten, binnen of buiten, pak er wat te drinken bij. Het is tijd voor een gloednieuwe en zonnige Brievenmaandag met o.a. Assassin’s Creed, Biomutant en meer.

Time to crunch

Crunch is iets wat steeds vaker voorkomt in de gaming industrie. De game moet op een bepaalde dag in de winkel liggen en dat is een deadline die niet iedereen wil verschuiven. En wat gebeurt er dan? De developers moeten extra lange dagen maken, soms zelfs dagen extra werken. Dat doen ze niet voor een of twee weken, maar voor hele maanden. Nu er opeens een developer is die voor een rustige aanpak kiest bij het ontwikkelen van hun game (lees THQ en Biomutant) rijst de volgende vraag bij ons op: als dit mogelijk is, waarom heb je dan andere studio’s die moeten jakkeren en jagen (ergo: crunchen) om hun release deadlines te halen? Koos en Skate gaan met je doornemen wat zij hiervan vinden in deze editie van Brievenmaandag.

Assassin’s Creed gaat op reis

Assassin’s Creed heeft in de laatste games al heel wat exotische locaties bezocht. Amerika, Egypte en het oude London (niet per se exotisch, maar wel gaaf) zijn in de laatste jaren verblijd met een bezoekje. Vorige week schreef de hoofdschrijver van de series iets nieuws online. Hij wil de game graag naar Brazilië halen. Reden genoeg om verder over te speculeren natuurlijk. En dat dacht een community lid van Gamekings ook. Skate en Koos hebben de brief voor zich liggen en gaan hun mening over deze mogelijke keuze met je delen. Dit en de antwoorden op vele andere vragen zie en hoor je in Brievenmaandag.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch