Menu Premium

Destiny 2 Patch brengt Iron Banner en Faction Rallies

Buck Bijlsma 04/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Destiny 2 leeft sinds de release in september niet meer zo op de redactie. Bungie wil de game uiteraard nog niet opgeven en komt nu met veranderingen. De ontwikkelaar brengt een Destiny 2 Patch uit waardoor Iron Banner en de Faction Rallies weer voor iedereen beschikbaar zijn.

Destiny 2 Patch maakt Iron Banner en Faction Rallies weer beschikbaar

In eerste instantie waren de Iron Banner en Fation Rallies al voor iedereen beschikbaar. Na de release van Curse of Osiris(check hier nog de review), is daar echter verandering ingekomen. Tot voor kort konden alleen spelers die de Curse of Osiris-DLC hadden aangeschaft aan de slag met de special events. Dit kwam Bungie en uitgever Activision op een hoop klaagzang te staan. De partijen achter Destiny 2 lijken te hebben geluisterd naar de kritiek, want na de aankomende patch is het voor iedereen weer gewoon mogelijk in de Iron Banner en Faction Rallies te duiken.

Zijn jullie nog actief in Destiny 2? Zo ja, heb je Curse of Osiris gespeeld? Voldeed de DLC aan je verwachtingen, of was je net als het gros van de redactie teleurgesteld in de hoeveelheid nieuwe content? Laat je horen in de comments onder ‘Destiny 2 Patch brengt Iron Banner en Faction Rallies!’

Loading...
 • 24switchen

  Destiny wat is dat

  • Kevin Loeffen

   Bungie is voor mij dood ,sinds dlc 1 . toppunt is om alle speller blokkeren die niet die waardeloze dlc kopen!

 • Timo van Vliet

  Ik speel het nog steeds! Druk bezig met de Dawning loot verzamelen, en wachten op de Faction Rally.. als dat ooit nog eens komt.

 • Christiaan Berkhout

  speel het nog geregeld, heb inmiddels alle ornaments van gear beschikbaar van season 2, wachten op faction rally’s, iron banner, en prestige raid lair dus

 • Ron R.

  Ik vind het jammer dat de hele gameplay is veranderd en dat het menu is aangepast. Bij D1 was het allemaal wat minder zoeken.
  Waarom niet de benamingen van primery of special wapens gehouden.
  Ik speel www regelmatig D1.
  D2 blijft mooi maar veel te kort voor dat geld.

 • Ik speel het ongeveer 1 keer in de week nog eens. Ook de volgende dlc gaat daar geen verandering in brengen. Misschien de dlc daarna waar ze hopenlijk al flink mee bezig zijn. Alleen een expansion zoals the taken King kan destiny 2 nog redden. Ik stream zo veel mogelijk en dan is trials of osiris wel een leuk iets. Raids en alle overige elementen zijn niet leuk meer.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord