Menu Premium

Destiny 2 Patch brengt Iron Banner en Faction Rallies

Buck Bijlsma 04/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Destiny 2 leeft sinds de release in september niet meer zo op de redactie. Bungie wil de game uiteraard nog niet opgeven en komt nu met veranderingen. De ontwikkelaar brengt een Destiny 2 Patch uit waardoor Iron Banner en de Faction Rallies weer voor iedereen beschikbaar zijn.

Destiny 2 Patch maakt Iron Banner en Faction Rallies weer beschikbaar

In eerste instantie waren de Iron Banner en Fation Rallies al voor iedereen beschikbaar. Na de release van Curse of Osiris(check hier nog de review), is daar echter verandering ingekomen. Tot voor kort konden alleen spelers die de Curse of Osiris-DLC hadden aangeschaft aan de slag met de special events. Dit kwam Bungie en uitgever Activision op een hoop klaagzang te staan. De partijen achter Destiny 2 lijken te hebben geluisterd naar de kritiek, want na de aankomende patch is het voor iedereen weer gewoon mogelijk in de Iron Banner en Faction Rallies te duiken.

Zijn jullie nog actief in Destiny 2? Zo ja, heb je Curse of Osiris gespeeld? Voldeed de DLC aan je verwachtingen, of was je net als het gros van de redactie teleurgesteld in de hoeveelheid nieuwe content? Laat je horen in de comments onder ‘Destiny 2 Patch brengt Iron Banner en Faction Rallies!’

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch