Menu Premium
Loading...

Destiny 2: Curse of Osiris Review: Wordt de Player Base in ere hersteld?

14/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Destiny 2: Curse of Osiris is uit. Koos en Kevin zijn uitgebreid aan de slag gegaan met de uitbreiding. Destiny 2 zag in september het levenslicht en wist in die maand de gehele redactie bezig te houden. Sindsdien zijn steeds meer mensen afgehaakt. Met Curse of Osiris hoopt Bungie deze negatieve spiraal te doorbreken. Koos ging in september aan de slag met de game. Net als veel andere mensen op de redactie was hij behoorlijk invested. In de review, die hij samen met Skate opnam, sprak hij dan ook overwegend positief over de nieuwste game van Bungie. Later kwam hij, net als duizenden andere spelers, erachter dat de end game content was schaars is. Benieuwd wat Destiny 2: Curse of Osiris te bieden heeft? Check nu deze Destiny 2: Curse of Osiris Review: Wordt de Player Base in ere hersteld?

Destiny 2: Curse of Osiris moet mensen weer naar Destiny 2 trekken, maarja…

Op internet ontstond een hoop commotie rondom het gebrek aan content. Met deze Curse of Osiris moeten oude spelers weer terugkeren. Dit is de eerste echt grote uitbreiding van de game. De meest opvallende vernieuwing in Curse of Osiris zijn de Raid Lairs. Deze zijn niet zo lang als de roemruchte traditionele raids. De Raid Lairs zijn met zes man te spelen. De eerste Raid Lair heet Leviathan Eater of Worlds en brengt spelers naar Calus zijn gigantische schip. Bungie geeft aan dat de Raid Lairs niet makkelijker zullen zijn dan de bestaande raids. Sterker nog, de nieuwe raids moeten meer uitdaging bieden.

Kevin heeft Curse of Osiris op de pc gespeeld, terwijl Koos de game op de PlayStation 4 heeft gecheckt. Benieuwd naar hun oordeel? Check nu Destiny 2: Curse of Osiris Review: Wordt de Player Base in ere hersteld?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch