Menu Premium

De befaamde Gulag uit Warzone komt nu ook naar Call of Duty: Mobile

Joquai Hooff 25/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Gulag-map van Call of Duty: Warzone komt hoogst waarschijnlijk binnenkort naar Call of Duty: Mobile. Dat kunnen we opmaken uit een korte teaser op het Twitter-account van de game. Call of Duty: Mobile is het buitengewoon populaire mobiele broertje (of zusje) van de Call of Duty franchise. De game kwam vorig jaar uit op iOS en Andriod en werd door ons als tof ervaren. Tientallen miljoenen mensen spelen het spel inmiddels wereldwijd.

Gerucht komst Gulag map naar Call of Duty: Mobile hing al langer in de lucht

Het gerucht rond de komst van de Gulag-map zweefde al een tijdje boven de markt. Letterlijk beweerde mensen dat er een nieuwe map zou komen voor de mobiele versie en dat dit de bekende Gulag map zou zijn uit Warzone. Nu heeft het officiële Twitteraccount van Call of Duty: Mobile een korte teaser plaatst van een beeld dat duidelijk de Gulag voorstelt, kunnen we er rustig van uitgaan dat het hier niet langer om een gerucht gaat. Bovendien weten we dat de map er snel aankomt. Anders zet Activision niet de tekst “Komt Binnenkort naar #CODMobile!” bij de teaser neer.

COD_Mobile

Gulag is dé hit in Warzone

Voor de mensen die niet weten wat de Gulag is. Het is de map waar spelers in Call of Duty: Warzone terecht komen, als ze doodgaan. Ze krijgen in de Gulag nog één kans om opnieuw in het spel te geraken als ze in een 1v1 deathmatch er in slagen de tegenstander uit te schakelen. Verlies je die match en slik je net één kogel te veel, dan is het einde verhaal en kun je naar je kompanen kijken (mits je squadbased speelt). Deze map is natuurlijk op het lijf van de mobiele telefoon geschreven.  Wanneer de map naar Call of Duty: Mobile komt is nog niet bekend.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch