Menu Premium
Loading...

Call of Duty Mobile Review: “het ziet er grafisch echt heel goed uit”

03/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het lijkt wel alsof de mobile games momenteel domineren. Na Mario Kart Tour (en alle controversie die erbij komt kijken) is er nu weer een game op Mobile uitgekomen die veel mensen in ieder geval zullen proberen. Call of Duty Mobile is vanaf deze week speelbaar. Onder meerĀ JJ heeft wat potjes gespeeld. Is deze game ideaal voor onderweg?

Call of Duty eindelijk op mobiel

Er zijn natuurlijk al allerlei soorten varianten op mobiel die dat proberen te doen wat Call of Duty doet. Echter is de populaire game franchise nog nooit zelf met een game voor mobile op de proppen gekomen. Nu dus wel. En er is nu al een stuk minder commotie dan bij een Mario Kart Tour. De grote vraag is natuurlijk of een shooter wel ideaal is op een mobiel. Een game als Mario Kart Tour lijkt meer gemaakt te zijn voor mobile. JJ heeft het antwoord.

Wat is er allemaal mogelijk?

Je kan natuurlijk wel zelf invullen dat een paar onderdelen die op de console/pc wel speelbaar zijn niet in de Mobile-versie speelbaar zijn. Toch is er meer dan genoeg content om je een tijdje zoet te houden en je te vermaken terwijl je onderweg bent of in het openbaar vervoer zit. Zo zijn er onder meer de traditionele 6vs6 potjes en zitten er een heleboel klassieke maps in. Maps vanuit zo’n beetje elke Call of Duty die ooit gemaakt is. Onder meer Nuketown, Hijacked, Firing Range en Killhouse zijn speelbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om te spelen met historische charachters zoals John Price, David Mason, Alex Mason en Simon “Ghost” Riley. Als dit voor een Call of Duty-fan niet allemaal genoeg is…

Heb jij de game al gedownload en zo ja wat zijn jouw ervaringen? Denk je dat de game lang gespeeld zal worden of snel zal wegebben?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch