Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Destiny 2 en South Park

11/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Destiny 2 is uit, en dat merk je op de redactie. Slaperige ogen en de rangorde wordt bepaald door je lightlevel. Destiny, Destiny en Destiny het gaat nergens anders meer over. En weet je waar deze brievenmaandag over gaat? Je raadt het al Destiny 2. We hebben het Gamekings-fireteam bij elkaar geroepen om jullie Destiny 2 gerelateerde brieven te beantwoorden. Shelly, Koos en Skate bespreken niet alleen Destiny 2 in deze brievenmaandag, zo gaat het over de nieuwe South Park game en de essentiële Playstation 4 games.Dit en meer in deze post-Destiny 2 Weekend editie van Brievenmaandag genaamd “Brievenmaandag over Destiny 2 en South Park”.

“Wat is het paarse magiërsspul?”

Shelly, Skate en Koos hebben al tientallen uren in Destiny 2 zitten, en nu heb jij de kans om ze te helpen en misschien wel om met de presentatoren een Strike of een Adventure te tackelen. Join de Gamekings.tv Destiny clan , en speel met de andere bazige bazen en de Gamekings. Shelly heeft flink wat geleerd van Skate en begint het steeds meer te snappen. Elemental burns is niet meer “paarse magiërsspul” maar Void-burn.

De opnames voor het nieuwe seizoen van Gamekings op TV zijn dit weekend al, en je kan er bij zijn. Wil je één van de laatste plekken claimen? Stuur dan een mailtje naar Redactie@gamekings.tv met als titel “televisie-uitzending”. Vertel in je mailtje of je alleen komt of dat je een vriend of vriendin meeneemt, en neem een kijkje achter de schermen bij Gamekings.

Destiny 2 is een game die nu uit is, maar naar welke games kijken de drie het meeste uit. We hebben laatst een item opgenomen over de games waar we het meest naar uitkijken (Koos en Shelly & Skate), maar de meeste zijn Destiny 2 vergeten. Het najaar zit weer vol met nieuwe games en één daarvan is South Park the Fractured but Whole. Er is veel commotie rond “een grap” in de game. Dit en meer wordt aangestipt in deze “Brievenmaandag over Destiny 2 en South Park”.

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch