Menu Premium
Loading...

Najaarsspecial: Top 5 games van Skate

29/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het leek alsof alle vette games die op de E3 2017 gepresenteerd werden pas volgend jaar of later uitkomen, maar eigenlijk komen er wel wat knallers in het najaar uit. In de najaarsspecial reeks heeft bijna de hele redactie hun top 3 games al met je gedeeld. Nu is de eer aan Skate om de reeks af te sluiten. Skate zou niet de levende legende die hij is zijn, als hij genoegen nam met een top 3. Nee, de man pakt zijn screen time en verwent iedereen met een top 5 en omdat hij het vertikt om dit alleen te doen, zit Jelle naast hem. Check het in de Najaarsspecial: Top 5 games van Skate.

Als je Skate om een top 3 vraagt, komt hij met een top 5

je kan erop vertrouwen dat de top 5 van Skate vol met gouden tips zit. De man is bloedserieus als het op kennis over games aankomt en die wil hij graag met je delen. Hij is nog een beetje heartbroken door het einde van de SoulsBorne reeks, maar wie weet komen dit najaar een paar games uit die hem er overheen helpen.

Het is echt komkommertijd als het neerkomt op game releases. Juist nu we tijdens de grijze Nederlandse zomer wat vette games kunnen gebruiken, komt er vrij weinig uit. Je kon even in de weer gaan met de Destiny 2 Beta, maar dat duurde waarschijnlijk ook niet echt lang. Welke games speel jij allemaal deze zomer? Laat het ons weten in de comments.

De hele redactie deelt met je naar welke games zij uitkijken, maar eigenlijk zijn we ook wel benieuwd naar jouw top 5. Deel even met ons naar welke games jij uitkijkt. Dat vinden we leuk. Nu is het de hoogste tijd om erachter te komen naar welke games Skate uitkijkt. Schuif gezellig aan bij Jelle en Skate in de Najaarsspecial: Top 5 games van Skate.

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch