Menu Premium
Loading...

Najaarsspecial: Top 3 games van Koos en Shelly

25/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na alle najaarsspecials die al zijn langsgekomen zijn er nog maar een paar personen op de redactie die we nog niet gehad hebben. En in deze aflevering zie je Koos en Shelly. Nu ze terug zijn van een welverdiende vakantie zijn zij aan de beurt om hun top 3 games van het najaar te bespreken. Want we weten allemaal dat er ook dit jaar weer een aantal pareltjes aan zitten te komen. Maar naar welke games kijken ze nu echt het meeste uit? Je ziet het in deze Najaarsspecial: Top 3 games van Koos en Shelly.

Ze denken elkaar allemaal zo goed te kennen

Net zoals je al in vorige Najaarsspecials hebt kunnen zien gaan ook Shelly en Koos van elkaar proberen te raden welke games ze in hun top 3 hebben staan. Want ze denken elkaar allemaal zo goed te kennen hier op de redactie… Maar in dit soort items wordt de kennis over hun collega’s pas echt op de proef gesteld want ze zijn beiden best verrast over de top 3 van de ander. Of ze überhaupt games goed hebben geraden of dat ze er compleet naast zitten zie je natuurlijk hier!

Wist jij al welke games Koos en Shelly in hun top 3 hadden staan? Of was het een verassing? Vertel het ons in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch