Menu Premium

190 games met korting in Nintendo Switch multiplayer sale

JeffreyHage 31/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Games kopen kost geld, veel geld. Daarom hebben we goed nieuws voor je, als je tenminste een Switch hebt. De sale van Nintendo is namelijk nét begonnen en dat betekent dat je wel 75% korting kan krijgen op titels als Splatoon 2, Diablo III Eternal Collection en meer. Je vindt de ‘gekorte’. games hier in Nintendo’s online Eshop, met daarnaast vele andere aanbiedingen. De kortingsactie is geldig van 1 april 15.00 uur tot 11 april 23.59 uur. Tien dagen om te snuffelen tussen al dat moois dus!

Switch Sale met o.a. Diablo III Eternal Collection

Over een kanon gesproken: Diablo III veroverde snel de harten van menig MMO liefhebber. De game is inmiddels al wel een tijdje uit (zeg maar, 9 jaar), maar blijft naast WoW een echt paradepaardje van Blizzard. De Switch port van de game is er pas relatief kort (sinds 2018), de mannen zijn in dat jaar ook al flink los gegaan met de game, waarvan je hier een resultaat terug kunt kijken. Dankzij deze Eternal collection krijg je naast de base game ook de DLC’s The Reaper of Souls en Rise of The Necromancer erbij. En waar je daar eerst 60 ballen voor neer moest tikken komt dat nu neer op een zeer schappelijke 15 euro.

Splatoon 2

Heb jij altijd al een echte competitieve schilder willen worden? Gaat jouw hart sneller kloppen van een échte Mondriaan, maar ben je ook thuis in de wereld van MS paint? Dan is Splatoon 2  misschien iets voor jou. Deze opvolger van Splatoon (ja je verzint het niet) is ook nu in de Nintendo Eshop te vinden met die lekkere 75% korting erop. Scheelt toch 3/4e van de aankoopprijs. En zo is er nog een lijst van 190 andere games die je tegen een erg fraaie korting kunt bemachtigen. Dus mocht je dankzij de lockdown door je back catalogue op de Switch heen zijn, dan is dit de kans om toe te slaan. Goedkoper dan dit ga je het nergens anders vinden…

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch