Menu Premium

Zuid Koreaanse soldaat verliet legerbasis om Avengers: Endgame te kijken

Hylke Haagsma 02/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Militaire professionals worden betaald om naar hun Call of Duty te luisteren . Echter, een soldaat in Zuid-Korea beantwoordde de Call van Marvel. Hij ging tijdens zijn dienst naar de bioscoop om Avengers: Endgame te kijken.

The call of Marvel

Volgens WowTV verlieten achttien soldaten van de Republiek Air Force van Korea de basis gisteren voor een openbare dienst. Een van de soldaten was echter verdwenen…

De militaire politie begon met zoeken naar de vermiste soldaat en spoorde een taxichauffeur op die zei dat hij een soldaat had afgezet bij een bioscoop. De parlementsleden bevestigden dat de AWOL-soldaat zich in het theater bevond en arresteerde hem toen hij  weer uit de bioscoop vertrok.

Ik wilde gewoon Avengers: Endgame kijken

“Ik wilde de Avengers-film zien, dus ik rende weg van de locatie,” zei de soldaat in zijn bekentenis.

Omdat de soldaat zijn post heeft verlaten zonder toestemming,  heeft het incident aanleiding gegeven tot een onderzoek. Dit geeft een Zuid Koreaanse woordvoerder van het leger aan.  “We zullen onze training aanscherpen voor de soldaten die zijn toegewezen aan openbare welzijnsactiviteiten, zodat ze zich kunnen concentreren op hun missie”, voegde de woordvoerder eraan toe.

Dus, geef eens eerlijk toe, heb jij je werk geskipt om Avengers: Endgame te bekijken in de bioscoop? Of vind je dat toch te gek voor woorden. Drop het in de comments! Vergeet vooral ook niet onze spoiler vrije review van de Marvel film te bekijken. Hierin branden Jelle en Koos los over de film waar zij zo lang op hebben gewacht. Kunnen ze hun enthousiasme voor zich houden en de film een juiste recensie geven? Je ziet het in de review van Avengers: Endgame, die je hier kunt vinden: Klikkerdeklik!

Mocht je vragen hebben over de film dan kun je die ook daar kwijt en ook hieronder kun je die vragen natuurlijk kwijt, wij proberen ze te beantwoorden.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch