Menu Premium
Loading...

Avengers: Endgame Review “Geen spoilers in deze video”

02/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Verschillende generaties maken hoogtepunten mee die vast worden gelegd in het grote boek van de geschiedenis. Deze momenten tekenen en beïnvloeden de mensen van de generatie die het heeft meegemaakt. Momenten zijn onder andere de Tweede Wereldoorlog, de Griekse Oudheid, de koude oorlog en velen meer. Voor onze generatie is zojuist zo’n moment aangebroken, Want Avengers: Endgame is uitgekomen. Koos en Jelle waren getuigen van dit moment en vertellen hun verhaal in de Avengers: Endgame Review “Geen spoilers in deze video”

In deze review geen Avenger spoilers

Spoilers is echt een term van de laatste tien jaar, want hoe durf je het einde weg te geven van verhalen zoals Avengers, Star Wars en Game of Thrones? Het is zo moeilijk spoilers te vermijden, dat Jelle en Koos deze review opnieuw moesten beginnen, want ze spoilde de dood van een karakter. Wat leuk was voor de leden van de redactie die de film nog niet hadden gezien. Daarom kan je verzekerd worden dat deze review spoiler vrij is.

Avengers: Endgame is een goede afsluiter

Een spoiler die wel weggegeven kan worden is dat Koos en Jelle laaiend enthousiast zijn over de film. Mits je de voorgaande films hebt gezien, moet je deze zien! Het is de film niet alleen gelukt om aan alle verwachtingen te doen, maar ook deze met grote afstand te overtreffen. Avengers: Endgame is daadwerkelijk een einde van een tijdperk. 21 Marvel films hebben toegewerkt naar dit einde en dat einde verdient een applaus. Het is niet alleen een vermakelijke actie film, het is een drama waar zelfs de stoerste vent een traantje in zijn ogen krijgt.

Als je nog twijfelt of je de film wilt zijn, check dan deze review. Heb je de film al gezien? laat weten wat je ervan vindt, maar hou het spoiler vrij in de comments van Avengers: Endgame Review “Geen spoilers in deze video”!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch