Menu Premium

Er komt waarschijnlijk een fusie tussen Zombies & Warzone

Dansky 16/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er komt naar alle waarschijnlijkheid een fusie tussen Zombies en Warzone. Atlhans zo mogen we uit de vele hints begrijpen. Er duiken de laatste tijd steeds meer hints op dat Zombies, of in ieder geval een horde zombies, naar Verdansk komt. Voor een weekje vakantie of om de hele boel even opnieuw in te richten blijft nog even de vraag. Maar de hints richten zich op seizoen 2.

Zombies als startschot van Seizoen 2?

Het succesverhaal van Warzone begon 10 maart 2020, één van de weinige lichtpuntjes van dat jaar. Seizoen 2 van Warzone Cold War, zoals we het maar even noemen, begint op 25 februari. Dit zou natuurlijk een mooi moment zijn om zombies los te laten in Verdansk. Rebirth Island is tot dusver de enige ‘grote’ toevoeging geweest aan Warzone na Black Ops Cold War en sindsdien is er niks meer bij gekomen. Een jarige Warzone kan zomaar eens hét moment zijn om een nieuwe map erin te gooien.

Speculaas wijst dezelfde kant op

De nieuwe map kan zich zomaar bevinden in het Oeral Gebergte. Dit is niet een nieuw stukje speculaas; dit is al oud en taai geworden. Het nieuws dat Zombies hun opwachting maken in Warzone is dan weer gloedjenieuw. We weten inmiddels al dat de verhaallijnen van Zombies, Black Ops Cold War, Warzone en Modern Warfare (2019) zich bevinden in dezelfde wereld. Maar nu zijn er in Warzone ook steeds meer tekenen te zien dat Zombies eraan komen. Ten eerste zijn er tot nu toe twee Trial Machines gevonden in Warzone. Eentje in Stadium en eentje in Hospital:

En ten tweede werd er door een gamer op Reddit de volgende transmissie ontvangen tijdens het spelen:

-Dispatch, this is russian ship “Vodyanoy” channel 1-2, over

-This is dipatch, requesting shipping permit to Verdansk, over

-Dispatch, cargo secured, all systems are fine. Get ready to go. Over.

Of de cargo een horde zombies zijn of wat anders is nog onbekend. Misschien verscheept onze vriend Stitch wel gas naar Verdansk, of misschien is de cargo waar over gesproken wordt Adler in gevangenschap. Het is nog even wachten maar wij zien een combinatie Zombies met Warzone best wel zitten!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch