Menu Premium

Activision flikkert in één klap 60.000 cheaters uit Warzone

Jan Johan Beldrok 03/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heel toevallig staat er een item gepland dit weekend, wat voor een deel draait om bovenstaand probleem: de fucking cheaters in Warzone. We zijn groot fan van deze mode in Call of Duty, maar sinds dat Black Ops Cold War gemixed is met Modern Warfare is het een beetje een zooitje in Warzone-land. Bugs, glitches, OP wapens en dus cheaters. En alsof Actvision bij ons opnames was, namen ze dus gisteren maatregelen. Harde ook. 60.000 cheaters werden zonder pardon uit de game gegooid. En mogen niet meer terugkeren.

In totaal nu 300.000 sukkels voor altijd uit Warzone geknikkerd

Activision gaf de permanente ban aan 60.000 Call of Duty-accounts voor het gebruik van cheatsoftware in Warzone. Loosers die bijvoorbeeld aimbots gebruiken zodat ze jouw kunnen raken terwijl jij hen nog niets eens gezien hebt.  De 60.000 nieuwe bans brengt het totale aantal uitsluitingen op 300.000 sinds de lancering van de titel in maart 2020. En dat is, denken wij, nog maar een fractie van het echte aantal valsspelers wat er in Verdansk de boel loopt te verstieren.

Activision gaat strijd tegen cheaters in Warzone verder opvoeren

Activision beloofde zich in de toekomst nog meer in te spannen om vals spelen te voorkomen. Zo komen er verbeteringen in de anti-cheatsoftware en “aanvullende detectietechnologie”. Wat dat dan precies is, vertelden ze niet, want dan gaan cheaters zich daar weer op voorbereiden. Zo zijn ze. Er worden ook meer middelen uitgetrokken voor toezicht en handhaving en er gaat een zogenaamd “zero tolerance”-beleid zijn voor aanbieders van cheats. U bent gewaarschuwd. Overigens gaat het lekker met Call of Duty. De franchise zorgde er, mede dankzij de ruik 85 miljoen Warzone spelers, voor dat de omzet van Activision Blizzard’s in 2020 52% hoger lag dan 2019. Er werd een keiharde 1.95 miljard dollars opgehaald. Dan doe je het niet slecht. Zelfs niet met al die cheaters in de game.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch