Menu Premium

Zelfs Mads Mikkelsen snapt niet veel van Death Stranding

Maarten van Steijn 07/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alhoewel de release nog vrij ver weg is, heeft Death Stranding al dik de aandacht op zich gevestigd sinds de  aankondiging tijdens de E3 2016. Nu is er tijdens The Game Awards 2016 weer een nieuwe trailer laten getoond, met acteur Mads Mikkelsen als bad guy. Dat Death Stranding voor ons nog een hoop vraagtekens oplevert, is duidelijk. Nu blijkt dat zelfs de Deense filmacteur Mads Mikkelsen nog niet veel van deze game snapt. Hij beweert wel al informatie over het plot te hebben, maar ook daar snapt hij nog een hol van.

Mikkelsen zegt dat hij zelf nog nooit een Kojima-game heeft gespeeld, maar aan de filmische manier van waarop zijn games gebaseerd zijn, al kan zien dat het een productie van Hideo Kojima is. Daarnaast is hij erg te spreken over de nieuwe weg die Kojima inslaat met deze IP. Mikkelsen zegt hierover het volgende:

The emotion, the feeling of it, the sensuality in what he does. Without even being a gamer, I was like, this is crazy, what he’s doing. I loved it.

Wat vind jij van de vage, maar interessante manier waarop Kojima deze trailers de wereld in knalt? Laat het achter in de reacties!

Bron: VG247

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch