Menu Premium
Loading...

Kojima laat een zieke Death Stranding trailer zien op The Game Awards 2016

Richard den Toom 02/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een van de schandalen van vorig jaar was de de afwezigheid van Hideo Kojima op The Game Awards 2015. Konami, zijn voormalige werkgever, had hem verboden om af te reizen en prompt viel Metal Gear Solid 5 in de prijzen zonder dat Kojima die prijs in ontvangst kon nemen. We zijn nu een jaar verder en in de tussentijd is er veel veranderd. Voor Kojima ziet de toekomst er ondertussen rooskleurig uit en is hij onder de vleugels van Sony volop bezig met zijn nieuwe game Death Stranding.

Tijdens de afgelopen E3 verscheen er al  een intrigerende eerste trailer. Vannacht werd Kojima bij aanvang van The Game Awards nog even in het zonnetje gezet en mocht hij alsnog zijn prijs van vorig jaar in ontvangst nemen. En als klap op de vuurpijl werd ook nog een nieuwe trailer getoond van Death Stranding!

De nieuwe trailer is in dezelfde stijl als de E3-trailer en dat betekent wederom prachtige beelden zonder dat nu heel veel duidelijker wordt waar de game over gaat. Wat we wel met zekerheid kunnen zeggen is dat Mads Mikkelsen is toegevoegd aan de cast. Mikkelsen is vooral bekend van de serie Hannibal en de films Doctor Strange en het binnenkort te verschijnen Rogue One: A Star Wars Story. Als zijn oeuvre iets laat zien, dan is het wel dat de Deense acteur als geen ander weet hoe hij een bad guy moet spelen. Afgaande op deze Death Stranding trailer lijkt dat ook in deze game het geval te zijn.

Worden jullie iets wijzer van deze trailer? Deel jullie interpretaties in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch