Menu Premium

Xbox-ontwikkelstudio Press Play bezig met multiplayer-survival game

Thom Derks 09/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Press Play, de ontwikkelaar die onder andere achter de games Max: The Curse of Brotherhood en Kalimba zit, komt met een nieuwe multiplayer-survival game. Hiervoor hebben ze niet helemaal zelf gekozen, want fans van de studio konden op de website namelijk kiezen uit drie potentiële titels en Project: Knoxville is daarbij als winnaar uit de bus gekomen.

De game doet denken aan een combinatie tussen The Running Man en The Hunger Games. Als speler doe je mee aan een futuristische game show en word je met heel veel anderen gedropt in een grote dome. Het doel van de game is om te overleven; je wordt constant op de huid gezeten door computergestuurde tegenstanders die je van je af moet houden met behulp van de wapens die je door de levels heen gaat vinden.

Je wint de game als je overleeft. Het is echter niet zo dat je als enige over moet blijven. Je kunt namelijk allianties gaan sluiten met medespelers. Echter zijn de supplies schaars waardoor er soms niet genoeg med-kits en wapens zullen zijn voor iedereen, wat betekent dat je soms harde keuzes moet maken om te overleven.

De ontwikkeling van de game zal heel erg open zijn. Tweewekelijks gaat Press Play op Twitch streamen om te laten zien hoe ver ze met de game zijn en deze streams starten vanaf volgende week donderdag. Mocht je daar in geïnteresseerd zijn, dan kan je je aanmelden op de officiële website om op de hoogte gehouden te worden van alle ontwikkelingen rondom de game en de tweewekelijkse streams. Gaan jullie de ontwikkeling van deze game in de gaten houden?

Bron: Press Play – via GamesRadar

Xbox-ontwikkelstudio Press Play bezig met multiplayer-survival game

Xbox-ontwikkelstudio Press Play bezig met multiplayer-survival game

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch