Menu Premium

Xbox One-update maakt systeemupdates in de toekomst makkelijker

Gamekings Redactie 10/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je kent het wel: heb je zin om iedereen helemaal kapot te knallen en besluit je om Battlefield 4 even aan te gooien, zit er zo’n hele vervelende update in de weg die je per sé moet downloaden om online te kunnen gamen. Of je denkt even snel je Xbox One te showen aan wat vrienden, vervolgens kan je een kleine tien minuten wachten voordat je ook maar iets kan doen, want natuurlijk zit er precies op dat moment een update in de weg. Dit is allemaal heel erg vervelend. Microsoft heeft gelukkig een oplossing, want de eerstvolgende Xbox One-update maakt systeemupdates in de toekomst makkelijker. Dit betekent dat updates voortaan op de achtergrond hun werk gaan doen, waardoor je gewoon door kunt gaan met wat je natuurlijk het liefste doet: gamen!

UPDATE: Volgens een tweet van Larry Hyrb, beter bekend als Major Nelson, verschijnt de systeemupdate voor de Xbox One niet vandaag. Het team achter de update is hard bezig met de laatste dingetjes aan deze update, waardoor deze ergens deze week zal gaan verschijnen.

Morgen komt er een update online die je helaas nog handmatig moet downloaden. Vanaf het moment dat je over deze update beschikt, is het niet meer nodig om je zorgen te maken over alle updates. Voortaan download je de updates op de achtergrond en installeren ze zichzelf. Dit allemaal natuurlijk zonder dat je hier hinder van ondervindt, wat voor menig gamer een best goede uitkomst is. Wel moet je de optie “background updates” aan hebben staan, maar ergens spreekt dat wel voor zich.

Dat deze systeemupdate eraan komt, is goed getimed van Microsoft. In maart zal er namelijk een grote update plaatsvinden die de Party Chat-functie verbetert en als het goed is, zal je hier vrij weinig van merken. Morgen moet de update beschikbaar zijn en deze zorgt ervoor dat je geen zorgen meer hebt over het updaten van je Xbox One. Daarnaast neemt de update ook het dashboard van Microsoft’s next-gen console onder handen. Als je instellingen juist ingesteld staan, heb je nooit meer last van nare en vervelende updates. Vanaf dat moment is het knallen geblazen zonder te stoppen, vliegen de kanonschoten je om de oren en kom je als een echte assassin uit de lucht suizen om je doelwit te doden. Tenminste, als je een Xbox One hebt weten te bemachtigen natuurlijk.

Xbox One-update maakt systeemupdates in de toekomst makkelijker

Xbox One-update maakt systeemupdates in de toekomst makkelijker

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch