Menu Premium
Loading...

Xbox One March Update Party and Friends Video

Karim Shehata 25/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zeer recentelijk is er een update gekomen voor de Xbox One. Deze maakte vooral wat praktische dingen goed, zoals bijvoorbeeld het kunnen inzien van hoeveel opslagruimte je nog hebt op je Xbox One. In maart komt er echter een grotere update aan, want de sociale aspecten van de next-gen console van Microsoft draaien nog niet helemaal zoals dat hoort. Op de Xbox 360 zie je heel simpel wat je vrienden aan het doen zijn en kun je makkelijk Party’s joinen, maar op de Xbox One gaat dit een stuk omslachtiger. Dit gaat Microsoft snel veranderen, zoals goed te zien is in de Xbox One March Update Party and Friends Video.

In de video hoor je Larry Hryb, misschien beter bekend als Major Nelson, en Richard Irving scrollen door het Xbox Dashboard, welke daar al een update heeft gekregen. Zo staat de Party Chat-functie al per definitie aan vanaf deze update, waardoor je dus niet door allerlei menu’s heen hoeft om deze te vinden. Daarnaast is de vriendenlijst overzichtelijker en kun je vanaf nu favorieten toevoegen. Zo kun je dus je ‘favoriete vrienden’ markeren, want je speelt meestal toch niet met alle vrienden die er in je lijst staan.

De Xbox One March Update Party and Friends Video laat echter niet alles zien van de aankomende update, maar wel weten we dat de grootste pijnpunten van de Xbox One goed worden aangepakt. Iedereen is juist van Microsoft gewend dat dit de aspecten zijn die juist goed zijn uitgewerkt, want met de Xbox 360 heeft het Amerikaanse bedrijf op sociaal vlak juist een revolutie te weeg gebracht. Laten we hopen dat Microsoft deze naam hoog kan houden na de aankomende update.

Xbox One March Update: Party and Friends Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch