Menu Premium

Xbox One maart update is nu beschikbaar

Karim Shehata 10/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een klein maandje geleden werden de details betreft de Xbox One update voor maart 2015 onthuld. Deze update, die de screenshot-functie aan de Xbox One gaat toevoegen, zou begin maart verschijnen. Op deze tiende dag van maart is het dan zover: de maart update is nu voor iedereen beschikbaar!

Deze Xbox One-systeemupdate zorgt er dus voor dat je screenshots kunt nemen in het heetst van de strijd, maar hier blijft het niet bij. Zo kun je nu ook vriendschapssuggesties tegenkomen, wat natuurlijk handig is als een vriend van jou nog niet in je vriendenlijst staat. Daarnaast kun je om dit proces nog soepeler te laten verlopen jouw echte en tevens volledige naam delen op Xbox Live na het installeren van deze update.  Ook zijn er verbeteringen doorgevoerd op het gebied van Party Chats, kun je nu je Tiles transparant maken en is het melding maken van spamberichten een stuk makkelijker gemaakt door de ‘Report Spam’ knop.

De Xbox One maart update is zoals gezegd vanaf vandaag beschikbaar. Zit jij te wachten op deze nieuwe functies en aanpassingen, of mis jij toch nog een voor jou hele belangrijke feature? Ik zou zeggen: discussieer je helemaal suf in de comments!

Bron: Xbox Wire

Xbox One maart update is nu beschikbaar

Xbox One maart update is nu beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch