Menu Premium
Loading...

Xbox One Line-up Trailer

Gamekings Redactie 19/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de strijd tussen de PlayStation 4 en Xbox One zijn er verschillende dingen die een rol spelen bij welke keuze de gamer gaat maken. Het kan zomaar zijn dat je één van de controllers lekkerder in de hand vindt liggen of dat je kiest op basis van de console die je nu hebt. Uiteindelijk is er één ding die voor de meesten het meest belangrijk is: Welke games komen er op de console naar voorkeur? Microsoft zet even de aankomende Xbox One-games op een rijtje voor je in de Xbox One Line-up Trailer.

Misschien kijk je deze trailer wel met dubbele gevoelens. Natuurlijk is het Microsoft’s bedoeling om de gamer enthousiast te krijgen voor de Xbox One door middel van deze trailer, maar de frustratie dat de console niet dit jaar nog in Nederland verschijnt, speelt nog steeds. Voor alle Nederlandse Xbox-gamers natuurlijk superkut, voor Microsoft zelf ook een flinke domper en zelfs voor Sony kan dit voor problemen zorgen. In theorie is het ontzettend goed voor de PlayStation 4, maar als nu iedereen voor de concurrent van de Xbox One gaat, is deze ook niet meer te krijgen voor iedereen bij lancering. Een benauwde situatie dus.

We moeten er maar mee leren leven, want het is nu eenmaal niet anders. Het is eventjes langer wachten dan van te voren ingeschat, maar dan is het toch eindelijk tijd voor überdikke games. Mocht je één van de gelukkigen zijn die bij de lancering van de PlayStation 4 gelijk een console heeft, kun je dit jaar nog aan de slag, maar voor velen van ons wordt het toch echt 2014. Gelukkig kunnen we wel alvast zien wat er aan zit te komen en kan er alvast voorbereid worden op alle toffe next-gen games.

Na het uitstel van de Xbox One is het nog onduidelijk wanneer de console wél in Nederland verschijnt en het is wachten tot Microsoft daar meer duidelijkheid in schept. Het wordt in de gaten gehouden voor je!

Xbox One Line-up Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch