Menu Premium

Xbox One krijgt exclusieve The Witcher 3 Collector’s Edition content

Karen Koch 15/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Was je wel al van plan om The Witcher 3 in huis te halen, maar twijfelde je nog over het systeem waar je de game op wil spelen? Vandaag maakt Bandai Namco in ieder geval voor sommigen de keuze wat makkelijker. De Xbox One krijgt exclusieve The Witcher 3 Collector’s Edition content die dus niet in de PC en PlayStation 4-versies van de Collector’s Edition te vinden is.

De Collector’s Edition van The Witcher 3: Wild Hunt zag er al goed uit, maar Bandai Namco maakt de deal nog net even wat aantrekkelijker. Zo krijgt de Xbox One-versie ook een stoffen wereldkaart en twee Gwent card decks. Voor degenen die niet weten wat dit laatste is: in The Witcher 3 zit een in-game kaartspel. Dankzij deze extra voor de verzamelaars kun je het kaartspel ook analoog spelen met een vriend. De studio zegt dat Gwent een kaartspel is dat simpel aan te leren is, maar enorm diep kan gaan. Men heeft erin de keuze uit vier facties die tegen elkaar strijden en het is de bedoeling om als overwinnaar uit de bus te komen. Leuk, voor als de stroom een keer uitvalt en je toch niets beters te doen hebt.

Naast de stoffen wereldkaart en het kaartspel bevat de Collector’s Edition natuurlijk nog meer. Zo krijg je ook een handgeschilderd beeld van Geralt die tegen een Griffin vecht, een medaillon, een steelbook en een maar liefst 200-pagina tellend boek met kunstwerken uit de wereld van The Witcher 3. The Witcher 3: Wild Hunt is vanaf 24 febuari 2015 te krijgen voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Xbox One krijgt exclusieve The Witcher 3 Collector's Edition content

Xbox One krijgt exclusieve The Witcher 3 Collector’s Edition content

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch