Menu Premium

Xbox Live geeft je verjaardag rewards

Gamekings Redactie 01/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

We weten allemaal dat bedrijven af en toe een klein dingetje cadeau doen om de klant tevreden te houden. Zo ook Microsoft, want Xbox Live geeft je verjaardag rewards. MyAchievements is de campagne van Xbox Live waardoor jij een digitale goodie krijgt. De campagne houdt in dat wanneer je een Xbox Live Gold jaarabbonement hebt, een goede 60 euro, je vanaf een bepaalde Gamerscore gratis zooi krijgt.

Als je jezelf naar een waanzinnige Gamerscore van 3000 punten hebt gevochten krijg je een verjaardagscadeau ter waarde van een mindblowing 25 eurocent en de titel Contender. Wanneer je boven de 10.000 punten bent gekomen, wordt het iets interessanter. Je krijgt dan namelijk elke maand 1% van je online aankopen in Microsoft Points terug. Ook krijg je de titel Champion naast het cadeau. Echte gamers met een Gamerscore boven de 25.000 punten krijgen het verjaardagscadeautje, de titel Legend en een teruggave van wel 2% van de online aankopen.

Stel je koopt DLC van 800 Microsoft Point krijg je dus 8 of 16 Microsoft Points terug. Hier kan je natuurlijk vrij weinig mee, maar als je lang genoeg spaart kan je misschien wel een leuke hoed voor je avatar kopen. De maximale hoeveelheid Microsoft Points die je terug kan krijgen, is overigens 30.000 punten á 300 euro. Maar goed, als je genoeg geld hebt om zoveel punten terug te verdienen, zal deze campagne weinig uitmaken op je bankrekening.

Maar los van de sarcastische ondertoon is het eigenlijk wel aardig van Microsoft. Bovendien kost het je niks en je krijgt eindelijk erkenning voor de lange nachten waarin je die ene achievement bijna duizend keer op een haar na hebt gemist. Dus bij deze, Microsoft bedankt.

Xbox Live geeft je verjaardag rewards

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch