Menu Premium
Loading...

Wulverblade E3 2014 Trailer

Shelly van Seventer 13/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de persconferentie van Microsoft kregen we een lading indie-games voorgeschoteld waar we binnenkort mee aan de slag kunnen gaan op de Xbox One. Eén van deze games is Wulverblade, een game van ontwikkelaar Dark Wind Media en Fully Illustrated. In de persconferentie van Microsoft hebben we maar een klein stukje van de trailer kunnen zien, maar nu is ook de volledige trailer te bekijken. Ben jij benieuwd naar deze nieuwe Indie-titel van Dark Wind Media en Fully Illustrated? Check dan snel de Wulverblade E3 2014 Trailer.

De game maakt deel uit van het ID@Xbox project van Microsoft, waarin Microsoft een lading van indie-games naar hun consoles gaat brengen. Wulverblade is een old school arcade, side scrolling beat-em-up action-game. Met je leger van Romeinen hak en sla je er op los om verschillende eilanden en locaties te veroveren. De game zal totaal 8 levels bevatten waaronder een Romeins fort, wilde rivieren en donkere bossen. Kortom, genoeg attributen om de vijand de hersens mee in te rammen.

Voor nu moeten we het nog even doen met deze nieuwe gameplay-trailer, Wulverblade komt namelijk pas  komende winter naar de Xbox One. Om te weten of deze game echt iets voor jou is,  kan je het beste even de Wulverblade E3 2014 Trailer checken!nieuws_20140613Wulverblade

Wulverblade Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch