Menu Premium
Loading...

World of Warcraft Siege of Orgrimmar trailer

Gamekings Redactie 15/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De game bestaat al negen jaar en toch zijn er nog dagelijks miljoenen mensen die het spelen. Het blijft dan ook een van de meest populaire MMO-roleplaying games ooit: World of Warcraft. De wereld van World of Warcraft is eens in de zoveel tijd aan verandering toe en elke keer dat het bijna zover is, komt ontwikkelaar Blizzard Entertainment met een fris, nieuw sausje. Ook nu is dat het geval, zoals we zien in de World of Warcraft Siege of Orgrimmar trailer.

Je zou kunnen stellen dat op 23 november 2004 de wereld van online gaming een beetje veranderde. Dat was namelijk de datum dat World of Warcraft uitkwam en veel Amerikanen en Australiërs raakten ‘real life’-sociale contacten kwijt doordat ze helemaal opgeslokt werden door de game. Wij Europeanen moesten wachten tot 11 februari van het jaar daarop voordat we met World of Warcraft aan de slag konden, maar ook hier waren er veel mensen verslaafd aan de speelwereld van de MMORPG. In juni van datzelfde jaar werd ook China verblijd met de game, waardoor er officieel gesteld kon worden dat World of Warcraft een wereldwijd succes was. Gelukkig waren er nog genoeg fans die hun leven wél nog onder controle hadden, waardoor er genoeg enthousiaste spelers tot op de dag van vandaag nog steeds spelen.

In de Siege of Orgrimmar-update worden wat verse opties toegevoegd aan de game van Blizzard Entertainment. Zo komt de update met nieuwe opdrachten waarin je het doel krijgt om Warchief Garrosh Hellscream te verslaan. Daar wordt ook een nieuwe modus aan toegevoegd, want onafhankelijk van op welke server je speelt, kun je deze opdrachten met vrienden uitvoeren. De moeilijkheidsgraad wordt aangepast aan het gemiddelde niveau van de groep waarmee de opdrachten aangaat. In de nieuwe optie ‘Proving Grounds’ kun je jezelf bewijzen of oefenen voor een aantal nieuwe class-rollen. Dit zijn Tank, Healer en Damage. De opdrachten die je hiervoor moet uitvoeren zijn ook in verschillende moeilijkheidsgraden te voltooien.

Verder wordt er een nieuw gebied toegevoegd aan World of Warcraft, The Timeless Isle. Het lijkt erop dat Blizzard Entertainment nog genoeg liefde heeft voor de game die ondertussen alweer negen jaar oud is. Voor iedereen die World of Warcraft nog speelt, is het tof dat er nog steeds updates voor uitkomen. Mocht je benieuwd zijn naar het resultaat, kijk snel naar de World of Warcraft Siege of Orgrimmar trailer!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch