Menu Premium
Loading...

Woolfe E3 2014 Trailer

Shelly van Seventer 13/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Woolfe: The Red Hood Diaries is een nieuwe game van Grin, een Belgische studio die al aan verschillende games heeft gewerkt. Binnenkort komen ze met een nieuwe game en daar hebben we nu beelden van. De game zal in het begin alleen verschijnen op de PC, maar vindt later zijn weg naar de consoles. Woofle is gebaseerd op het welbekende sprookje roodkapje en is te checken in de Woolfe E3 2014 Trailer!

Dat de game gebaseerd is op roodkapje, komt natuurlijk al in de titel naar voren. Woolfe: The Red Hood Diaries is een platformgame met met adventure, puzzel, stealth en hack ‘n slash elementen. In de game speel je Red Riding Hood en jij gaat op pad om wraak te nemen op het bedrijf dat ervoor zorgde dat je vader omkwam in een ongeluk. Dit doe je al platformend door verschillende levels. Zo speelt de game zich af in een bos, stad en fabriek.

De grafische stijl van Woofle is duister en heeft iets weg van games als bijvoorbeeld Alice: The Madness Returns. Hou jij van een duister sprookje, dan is deze game zeker eentje die je wellicht wel in de gaten moet houden. Maar om daar achter te komen, kun je het beste eerst even deze Woolfe: The Red Hood Diaries E3 2014 trailer checken!

Woofle: The Red riding Hood Diaries E3 2014 trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch