Menu Premium

Wolfenstein: The New Order is aangekondigd

Gamekings Redactie 07/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wolfenstein fans opgelet: het wachten op een nieuwe game in de serie is voorbij. Ja, je hoort het goed, want Wolfenstein: The New order is aangekondigd door Bethesda.

Enkele weken geleden deed Bethesda’s vice-president Pete Hines menig gamerhart al sneller kloppen door het linken naar een Vine video. Dit ging echter om de nieuwe horror game The Evil Within van Shinji Mikami. Er gingen echter vele geruchten aan vooraf, waarvan men dacht dat het een nieuwe Wolfenstein was. Ijdele hoop? Niet meer in ieder geval, want Wolfenstein: The New Order is een feit. Aan MachineGames de eer deze game te ontwikkelen, en daar zijn ze zelf ook erg blij mee. Jens Matthies, creative director bij MachineGames, laat weten altijd fan te zijn geweest van de Wolfenstein reeks en dat hij met zijn team een onvergetelijke ervaring neer wil zetten.

Daarnaast is er meer goed nieuws voor een heleboel mensen, want Wolfenstein: The New Order zal niet alleen op de next-gen consoles en PC uitkomen, maar ook gewoon voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Iedereen kan dus straks het nieuwe deel van de grondlegger van de first-person shooters spelen. Wat we verder in de game te zien gaan krijgen blijft vooralsnog even geheim, maar meer info laat vast niet erg lang meer op zich wachten.

Is Wolfenstein: The New Order een game waar je al tijden op zat te wachten? Of zie je liever eerst nog een trailer voor je beslist of je deze game aan jouw collectie toe gaat voegen? Je hebt nog ruim een half jaar om je keuze te maken, want ondanks dat de game vandaag pas officieel is aangekondigd, komt hij, zoals het er nu naar uit ziet, eind 2013 al uit.

Wolfenstein: The New Order is aangekondigd

Wolfenstein: The New Order is aangekondigd

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch