Menu Premium
Loading...

Wii U- en 3DS-versie van Sonic Boom hebben een releasedatum

Jeroen Wiersma 14/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De enige echte vliegensvlugge blauwe egel laat van zich horen en de Wii U- en 3DS-versie van Sonic Boom hebben een releasedatum. De dag waarop Sega’s Sonic daarmee met twee nieuwe games komt, is 21 november.

Jawel, twee nieuwe games. Beide titels hebben namelijk elk een andere subtitel en, zoals je dan mag verwachten, ook een ander verhaal en level design. De Sonic Boom voor de Wii U draagt de subtitel Rise of Lyric. Hierin speel je met de snelle Sonic, Tails, de sterke Knuckles en de vrouw met de hamer; Amy, en ga je op pad om de kwaadaardige Lyric te weerhouden van het veroveren van de wereld. Meer dan bij de vorige Sonic-titels ligt er nadruk op ontdekken en vechten. Er is ook de mogelijkheid om co-op te spelen met vier spelers, waarbij samenwerking en het gebruik van de sterke punten van ieder personage toevoegen aan de gameplay.

De Sonic Boom game voor de Nintendo 3DS heet Shattered Crystal. Amy is ontvoerd door Lyric en dat pikken Sony en zijn maten natuurlijk niet. Dit betekent wel dat Amy niet speelbaar is in deze game, maar in haar plaats maakt het nieuwe personage Sticks haar opwachting. Met haar boemerang die ze in de lucht kan bijsturen, heeft ook zij iets dat haar qua gameplay uniek maakt. Note voor de liefhebbers die niet genoeg kunnen krijgen van Sonic: deze twee games dienen als prequel voor de aankomende Sonic Boom animatieserie. Ga jij één van deze of zelfs allebei de games in huis halen?

Wii U- en 3DS-versie van Sonic Boom hebben een releasedatum

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch