Menu Premium
Loading...

White Night komt ook naar PlayStation 4

Karim Shehata 02/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Veel indie-games vinden tegenwoordig hun weg naar de PlayStation 4 en dat lijkt voorlopig niet te stoppen. Zo hebben de onafhankelijke medewerkers van OSome Studio, welke is gevormd door ex-medewerkers van de vijfde Alone in The Dark-game, zojuist aangekondigd White Night naar het nieuwste platform van Sony te brengen in maart.

White Night is een survival-horror game met een apart stijltje. De horror-titel was in een eerder stadium al aangekondigd voor de Xbox One en PC, maar werd ook bekend door de prijzen die het al in de wacht wist slepen. Zo won de studio met White Night in 2013 twee awards bij de Game Connection Europe Show in Parijs, waardoor OSome Studio een PlayStation 4 devkit mee naar huis mochten nemen. Wat OSome Studio daarmee heeft gedaan, zie je in de bovenstaande trailer.

White Night verschijnt op 4 maart voor Xbox One, PC en dus PlayStation 4. Wanneer je na het checken van de trailer meer wilt weten, kun je het achterliggende verhaal achter deze game eens rustig nachecken op het Europese PlayStation Blog.

Bron: PlayStation Blog

Ex-medewerkers Alone in The Dark kondigen White Night aan voor PS4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch