Menu Premium

We kunnen nog meer boeren op de Switch: Harvest Moon: One World

Emiel 13/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ben je helemaal in de ban van het boeren op je eiland in Animal Crossing: New Horizons. Dan heb je geluk, want er komt nog zo’n sim aan. Ontwikkelaar Natsume heeft een nieuw deel in de Harvest Moon serie aangekondigd. Dit deel gaat Harvest Moon: One World heten. De game gaat nog dit jaar uitkomen voor de Switch. New World zet je in een wereld waar de enige groenten beschreven staan in een oud boek. En je ziet de bui al hangen, jij krijgt de taak om deze wereld de wondere wereld van de groente te laten zien. Hoe wreed kan het zijn!

Een nieuw hoofdstuk in de Harvest Moon serie

Het lukte Natsume bij de laatste edities niet om al te veel vernieuwing in de serie te krijgen. Hopelijk gaat dat beter lukken in dit nieuwe deel. Buiten een nieuwe enige en verbeterde graphics komt er ook een hele sloot aan vernieuwende gameplay mechanics bij. Helaas laat Natsume nog maar bar weinig los over wat dat allemaal precies gaat zijn, dus we moeten ze nu dan maar even op hun woord geloven.

Games waarin je kunt boeren zijn het hotter dan hot

De laatste tijd is iedereen helemaal in de ban van Animal Crossing. Ook bij ons. Het spel bleek dagenlang uitverkocht te zijn bij verschillende winkels en wordt gezien als de drijfveer achter de uitverkoop van de normale switch console. Er gaan er per week een miljoen van over de toonbank! Maar ook daarvoor deden games als Farming Simulator het al heel goed. En wat dacht je van Tesla die sinds eind vorig jaar de indie hit Stardew Valley in elke auto heeft laten stoppen. Deze ontwikkelingen geven aan dat dit ‘Boerensims’ toch wel heel erg hot zijn de laatste tijd. En hopelijk weet ook Harvest Moon: One World een following te krijgen binnen deze niche. En laten we eerlijk zijn, het betreft ook wel het perfecte genre voor deze eenzame, lange dagen. Lekker rustig je eigen land vormgeven en beplanten om vervolgens achterover te leunen en te wachten tot alles gaat groeien.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch