Menu Premium
Loading...

Animal Crossing New Horizons Review – Kopen, budgetbak of slopen

25/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Animal Crossing New Horizons is uit en de wereld heeft het geweten. Social media staat vol met mensen die spinnen en vissen hebben gevangen of flessenpost ontvingen. Plus, Animal Crossing: New Horizons gaat qua verkoopaantallen sinds de release keihard. De games vliegen als warme kadetjes over de toonbank. Zelfs in deze barre tijden van het Coronavirus, waarin mensen liever niet het huis uit gaan en veel gameshops gesloten zijn. En je weet dat digitale verkoop nog steeds een dingetje is bij Nintendo… Het is de beste lopende launch van een game op de Switch ooit. De game kickt de ass van Pokémon Sword and Shield keihard.

Animal Crossing New Horizons maakt het leven momenteel een stuk dragelijker

Animal Crossing New Horizons is het vijfde en nieuwste deel in de Animal Crossing-reeks. De speler leeft op een tropisch eiland met dieren die een menselijk karakter vertonen. JJ heeft het illustere duo Daan en Kevin bij elkaar gezet aangezien beiden gek zijn op urenlang pielen aan een geheel zelf vorm gegeven eiland. Koos en JJ martel je er mee, deze twee heren totaal niet. Drie dagen lang waren Daan en Kevin niet van hun eiland af te rammen. 

Is dit weer een hit op de Switch voor Nintendo ?

Hoe beviel Daan en Kevin het gepriegel aan hun eiland? Was alles letterlijk rozengeur en maneschijn of vielen er ook minpunten te ontdekken? Bijvoorbeeld dat je jouw savegame niet kunt meenemen als je op een andere Switch wilt gaan spelen. Hoe zit het met het sociale karakter van de game? Zijn ze al vriendjes en vriendinnetjes tegen gekomen en is dat aspect goed in het spel verwerkt? Valt er wel vernieuwing te bespeuren? Met andere woorden, heeft Nintendo wederom een grote hit aan het toch al niet vervelende aanbod op de Switch toegevoegd of kleven er net te veel minpunten aan deeltje vijf uit de Animal Crossing-freeks? Want dan wordt het een enkeltje Budgetbak of wie weet wel slopen?

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch