Menu Premium

We krijgen mogelijk snel een Final Fantasy aankondiging…

Hylke Haagsma 08/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is lang geleden dat we iets over de Final Fantasy 7 Remake hebben gehoord… Maar dat kan deze week misschien veranderen, want Square Enix teased iets voor de komende State of Play livestream.

Final Fantasy op State of Play!?

De livestream, die plaatsvindt op donderdag 9 mei, werd eerder deze week aangekondigd. Er was veelbelovend nieuws over de remake van MediEvil, een nieuwe IP en meer. Maar de eerste tekenen dat een Final Fantasy-update ook te zien zal zijn, zijn nu ook hier. Dit doordat Shinji Hashimoto, de brand manager voor de beloofde RPG-serie het nieuws over de State of Play geretweet met de woorden “Oh. You’ve come.”

Niet alleen dat, maar het officiële Final Fantasy Twitter-account publiceerde ook op mysterieuze wijze een foto van de originele Final Fantasy 7 game rond dezelfde tijd waarin hoofdrolspeler Cloud naar een Chocobo (de iconische  vogels uit de FF-serie) kijkt, met niets naast de afbeelding geschreven behalve een kuiken emoji.

Geen nieuws over de PlayStation 5 op deze State of Play

In een bericht op de PlayStation Blog zei social-media-directeur Sid Shuman dat Sony “andere updates en aankondigingen van komende PS4-games” zal hebben. Voor de mensen die zich afvroegen of er nog meer details over PS5 zullen zijn, zei hij: “Verwacht deze keer geen updates over de plannen van onze volgende generatie. Sorry.”

De tien minuten durende stream wordt gestreamd op Twitch, YouTube, Twitter en Facebook. Uiteraard gaan wij met Gamekings ook op de inhoud van de stream in. Al hopen we dat het indrukwekkender gaat worden dan de vorige keer…

State of Play is grotendeels geïnspireerd door het Nintendo Direct-format. Hoewel ze tot nu toe over het algemeen veel korter zijn dan Nintendo’s variant van de livestreams. De eerste State of Play vond plaats in maart en onthulde een Iron Man PlayStation VR-game. We hebben ook een aantal andere aankomende PS4-titels gezien destijds. Mocht je nog benieuwd zijn naar de vorige State of Play dan kun je hier een uitgebreide video erover vinden. 

Hoewel Sony nog niet klaar is om te praten over de PS5 in State of Play, zijn een paar details over de console al officieel onthuld. Deze omvatten de specificaties, bevestiging van backwards compatibility en de garantie dat PS VR wordt ondersteund op de volgende generatie PlayStation. Je kunt hier alles lezen over langverwachte PS5.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch