Menu Premium
Loading...

PlayStation’s State of Play: “Vooral heel veel VR-games”

26/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

PlayStation kwam gisteravond met zijn eerste “PlayStation Direct” in de vorm van State of Play. Om 22:00 Nederlandse tijd was het dan eindelijk zo ver. Ging dit dan de vervanging zijn van de E3 presentatie? Koos sprak overdag nog zijn hoop uit en verwachte dat we alle drie de toppers zouden gaan zien. The Last of Us 2, Ghost of Tsushima en Death Stranding. Iets waar Jelle ook erg blij mee zou zijn, aangezien hij erg naar Death Stranding uitkijkt. Ze werden echter niet helemaal op hun wenken bedient… JJ en Steven hebben ernaar gekeken en hadden wat minder hoge verwachtingen.

Vooral heel veel VR-games

Waar de VR door sommige al is afgeschreven kregen we gister een flinke lading aan VR-games voor onze kiezen. Het begon allemaal met een Iron Man VR Game. Zitten de gamers hier op te wachten? En wat is eigenlijk de toekomst van PlayStation en VR? Daarnaast was daar natuurlijk ook Days Gone, de enige echte grote exclusive van PlayStation waarvan we weten wanneer ie uitkomt. Volgende maand namelijk al. We hebben al enorm veel van de game gezien en kregen nu een korte trailer en nog kortere gameplaybeelden. Kan dit het wachten op The Last of Us 2 verzachten voor de fans? En hoe lang gaat het duren voordat we een releasedatum gaan horen van The Last of Us 2? Het is natuurlijk ook erg interessant wat we op een volgende State of Play gaan zien. Komen de driedubbel A toppers dan wel aan bod?

Concrete Genie

Daarnaast kregen we een nieuwe trailer voor de schitterende game Concrete Genie. De creatieve game kreeg een storytrailer waarin ook alle fonkelende lichtjes in de wereld te zien waren. Hoe kijken JJ en Steven naar de game? Zitten zij hier op te wachten?

Laat ons vooral in de comments even weten wat je vond van deze eerste ‘PlayStation Direct’!

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch