Menu Premium

We gaan geen Beyond Good & Evil 2 zien op de E3 dit jaar

Hylke Haagsma 03/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Beyond Good & Evil 2 is een game waar veel fans op zitten te wachten. Nadat Ubisoft al aangaf dat Skull & Bones niet aanwezig zal zijn op de E3 dit jaar, blijft ook Beyond Good & Evil 2 thuis. Een probleem game?

Waar is Beyond Good & Evil 2?

In een blog geeft de developer aan dat ze zich focussen op “Core development milestones.” Hierdoor is de game niet aanwezig op de Ubisoft persconferentie dit jaar. Meer gameplay en nieuws zal worden aangekondigd wanneer de tijd daar rijp voor is. De volgende Space Monkey Report livestream event voor de game zal plaatsvinden op 5 juni. “You continue to inspire us by sharing your ideas and creativity with the Beyond Good and Evil 2 dev team and community, and we really appreciate our Space Monkeys’ passion and dedication!”

Het gaat om een prequel van het origineel uit 2003. Er word al een lange tijd aan gewerkt maar er is nog altijd geen releasedatum.

Welke games zijn er wel?

Ubisoft heeft wel bevestigd dat Ghost Recon Breakpoint aanwezig zal zijn, daarnaast zullen er ook drie grote triple-A games uitkomen vanaf 31 maart 2020. We weten nog niet welke games dit zijn maar waarschijnlijk zullen we de games op deze E3 wel gaan zien. Een Watch Dogs 3, een nieuwe Assassin’s Creed game en…?

Heb jij een beetje vertrouwen in de persconferentie van Ubisoft? Laat het ons weten in de comments en stel daar ook gelijk al je brandende vragen die je echt hoognodig moet stellen! Wij zijn dit jaar uiteraard weer aanwezig bij Ubisoft en Koos gaat dan ook met belangstelling kijken naar de presentatie van de uitgever.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch