Menu Premium
Loading...

[E3 Trailer] Jonge versie van Jade onthuld in Beyond Good & Evil 2 trailer

Tom Weerdhof 12/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De game met één van de mooiste trailers ooit is terug met een trailer met een nieuwe trailer. Beyond Good & Evil 2 kwam deze keer weer met een CGI trailer van Hollywood niveau qua animatie. Natuurlijk is de aap en het varken weer terug, maar er is nog een karakter dat terug keert in deel 2 en dat is Jade. Het speelbare karakter van deeltje 1 is terug en het lijkt erop dat zij aan de slechte kant van het verhaal staat. Wat vind je ervan dat Jade terugkeert en geloof je dat ze echt slecht is?

“Beyond Good & Evil 2 is het een game of een film?”

Tijdens de vorige Ubisoft presentatie heeft de bedenker van Beyond Good & Evil 2, Michel Ancel, vertelt dat deel 2 zich voor de wereld van Jade afspeelt. Maar wat blijkt nu aan het eind van de trailer, Jade zit in deze game. De CGI is weer van zeer hoot niveau, zo hoog dat veel mensen heel graag een film van de Beyond Good & Evil serie willen zien. Toffe visuals worden afgewisseld met vette actie, in de lucht en in de keuken.

Beyond Good & Evil is een game die in 2003 uitkwam. Sinds de release wordt er door een grote groep Beyond Good & Evil fans gevraagd om een nieuw deel. Tijdens de Ubisoft van vorig jaar werd hij dan eindelijk aangekondigd met een epische CGI trailer. Tijdens de presentatie kwam  Joseph Gordon-Levitt ook het podium op. Met zijn bedrijf hitRECord wil hij creatieve mensen oproepen om mee op afstand mee te helpen met de muziek en de visuals van de game.

Helaas is er nog geen releasedate voor Beyond Good & Evil 2 aangekondigd, maar de game is wel zo ver dat Ubisoft Montpelleir gameplay kon laten zien tijdens de persconferentie. De game ligt nog een tijdje voor ons, maar heb jij al zin om in de wereld van  Pey’j en Jade je te begeven? Vertel het in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch