Menu Premium

Watch Dogs verschijnt mogelijk op 27 mei

Karim Shehata 06/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al dagen moeten we het doen met broodkruimels als het gaat om de releasedatum van Watch Dogs, maar daar lijkt vanavond definitief een einde aan te komen. Ubisoft heeft eerder vandaag al een tweet de wereld in geholpen, welke ons de informatie wist te geven dat er vanavond om 18:00 ‘groot nieuws’ bekend wordt gemaakt. Nadat een woordvoerder van Ubisoft eerder al had gezegd dat deze week de grote week van Watch Dogs moest gaan worden, lijkt dit een simpele oorzaak-gevolg kwestie te worden. De trailer lijkt overigens alleen nog maar een bevestiging te gaan worden van een vermoeden, want Watch Dogs verschijnt mogelijk op 27 mei.

UPDATE: De releasedatum is inmiddels bevestigd door middel van deze trailer. Watch Dogs verschijnt dus op 27 mei voor de Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 en de PC. De Wii U-versie zal ‘later’ volgen volgens Ubisoft.

Verschillende winkels hebben vandaag de bezorgdatum van Watch Dogs verzet naar de 27e van mei, terwijl het plaatje hieronder ook best geloofwaardig lijkt te zijn. Alles lijkt dus al gelekt te zijn voor het eventuele grote moment van vanavond, waardoor de glans er misschien een beetje af is. Desalniettemin kunnen we erg blij zijn met een release op 27 mei, want er gingen eerder dit jaar ook geruchten dat de game pas aan het einde van dit jaar zou gaan verschijnen. Watch Dogs moest eigenlijk het levenslicht al zien in november 2013.

Vanavond lijkt er dus een nieuwe trailer te komen van Watch Dogs, welke de releasedatum van 27 mei waarschijnlijk zal gaan bevestigen. Vanwege het feit dat het hier om geruchten, al dan niet om zeer hardnekkige geruchten gaat, houden we jullie natuurlijk up to date over de mogelijke releasedatum van Watch Dogs. De game verschijnt in ieder geval voor het einde van juni op de Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 en de PC. De Wii U-versie is voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Watch Dogs verschijnt mogelijk op 27 mei

Watch Dogs verschijnt mogelijk op 27 mei

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch