Menu Premium
Loading...

Watch Dogs Story Trailer

Karim Shehata 06/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

‘Watch Dogs verschijnt mogelijk op 27 mei’ was de kop die een paar minuten geleden op Gamekings.tv verscheen. De geruchten waren zeer hardnekkig en tevens begonnen deze steeds sappiger te smaken, maar nu kan de champagne daadwerkelijk open. Ubisoft heeft namelijk door middel van de gloednieuwe Watch Dogs Story Trailer de releasedatum van de game aangekondigd. De vermoedens van de gehele game-industrie worden hierdoor bevestigd, want de trailer leert ons dat Watch Dogs op 27 mei gaat verschijnen.

Dat betekent dus dat we nog deze lente aan de slag kunnen gaan met Watch Dogs. Alhoewel Ubisoft een paar weken geleden al meldde dat de game sowieso voor de laatste dag van juni zou gaan verschijnen, was het internet toch nog op geruchten te betrappen over een release in het derde of vierde kwartaal van dit jaar. Deze geruchten, die de laatste dagen sowieso al steeds ongeloofwaardiger werden, kunnen nu dus helemaal de prullenbak in, want Watch Dogs verschijnt dus op 27 mei. Het nieuws zou eigenlijk pas vanavond de wereld in worden geholpen, maar na alle hardnekkige geruchten van vanavond kon Ubisoft eigenlijk niets anders meer dan de daadwerkelijke datum bevestigen.

De trailer bevat overigens niet alleen de releasedatum, want ook worden we getrakteerd op nieuwe beelden van de game. De trailer heet dan ook niet voor niets de Watch Dogs Story Trailer, waardoor je dus naast een releasedatum ook nog eens meer te weten komt over het verhaal van de game. Om deze reden vraag ik me ook nog af waarom je deze tekst eigenlijk nog leest. Het is namelijk de hoogste tijd om de Watch Dogs Story Trailer te checken!

Watch Dogs verschijnt op 27 mei

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch