Menu Premium

Watch Dogs loading bug is niet gerelateerd aan Uplay Rewards

Karim Shehata 05/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week verscheen Watch Dogs voor respectievelijk de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en de PC, terwijl een Wii U-versie van de game later dit jaar zal gaan volgen. De game verkoopt goed en verbreekt record na record, maar het gaat niet helemaal voor de wind voor de nieuwe IP van Ubisoft. Zo wordt de game al een tijdje geteisterd door bugs, waardoor het voor sommige gamers zelfs helemaal niet mogelijk is om de game aan de praat te krijgen. In eerste instantie werd aangenomen dat dit kwam door het downloaden van de Uplay Rewards, maar niets is minder waar: de Watch Dogs loading bug is niet gerelateerd aan Uplay Rewards.

Dit is in ieder geval wat Ubisoft zegt in een officiële reactie op het probleem aan Eurogamer. “Het team achter Watch Dogs erkent dat er een probleem is werkt hard aan de oplossing van het probleem”, aldus de woordvoerder van Ubisoft. “Het probleem staat niet specifiek gelinkt aan de Uplay Rewards en we doen dan ook ons best om zo snel mogelijk een oplossing te vinden voor dit probleem.” De Franse uitgever vertelt daarbij overigens niet wat het probleem dan wél is, maar zegt dat we ons niet te druk hoeven te maken wanneer we een Uplay Reward binnenhalen. Het probleem ligt dus ergens anders.

Dit is overigens opvallend te noemen, want de problemen deden zich voor bij veel gamers die de Uplay Rewards binnenhaalde. Daarna werd de game onspeelbaar, omdat deze niet meer wilde laden. Dit gebeurde echter zeker niet bij iedereen, waardoor het er dus op lijkt dat het puur toeval is dat dit bij sommige gamers is gebeurd nádat de Uplay Rewards binnen werden gehaald. Laten we in ieder geval hopen dat dit probleem snel wordt opgelost, want iedereen met een exemplaar van Watch Dogs moet de game natuurlijk gewoon normaal kunnen spelen.

Watch Dogs loading bug is niet gerelateerd aan Uplay rewards

Watch Dogs loading bug is niet gerelateerd aan Uplay rewards

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch