Menu Premium

Watch Dogs Legion mogelijk gelekt, met Londen als setting

Froukje Planken 04/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Watch Dogs Legion is mogelijk gelekt en zou zich naar verluidt in de nabije toekomst afspelen, in een dystopisch Londen. De naam van de game en een korte beschrijving is gelekt door Amazon UK en als eerst gespot door TheNerdMag.com.

In die korte beschrijving staat onder andere dat Watch Dogs Legion zich afspeelt in een post-Brexit wereld, waarin de samenleving, politiek en technologie zijn veranderd. Daardoor is ook het lot van Londen veranderd. Over de gameplay wordt gezegd dat spelers de rol van iedere NPC kunnen aannemen:

“Every individual you meet in the open world, has a full set of animations, voice over, character traits and visuals that are generated and guided by gameplay systems.”

Eerdere geruchten

Er waren al eerder geruchten dat de nieuwe Watch Dogs zich zou afspelen in Londen. Kotaku beweert dat de lek klopt en dat spelers verschillende dingen zullen ervaren op verschillende momenten in de game. Dit is afhankelijk van de gekozen NPC. 

Het derde deel van Watch Dogs

Watch Dogs Legion wordt het derde deel van de Ubisoft open-wereld franchise die draait om de hacker cultuur. Hoewel er nog geen releasedatum bekend is, lijkt de game wel uit te komen op Playstation 4, XboxOne en PC. 

Waarschijnlijk zullen we meer leren over Watch Dogs Legion tijdens de E3 2019 persconferentie, die gehouden wordt op maandag 10 juni. Gezien het feit dat Ghost Recon Breakpoint eerder al aangekondigd is door Ubisoft en Assassin’s Creed een jaartje vrij heeft, is het aannemelijk dat Watch Dogs 3 veel aandacht zal krijgen tijdens de presentatie. 

Volgens de gelekte omschrijving brengt de Brexit Londen weinig goeds. We zullen binnenkort zien wat de Brexit heeft aangericht in de wereld van Watch Dogs.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch