Menu Premium

Watch Dogs 3 zal zich hoogstwaarschijnlijk in Londen af gaan spelen

Hylke Haagsma 08/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Weet je het nog? Al die eerdere geruchten over dat Watch Dogs 3 zich in Londen zou gaan afspelen? Nou, volgens Kotaku is dit inderdaad het geval.Weet je het nog?

Minder schieten in Londen in Watch Dogs 3

De site heeft niets anders gezegd over Watch Dogs 3, alleen eerdere geruchten bevestigd die klonken over het feit dat de game zich afspeelt in Engeland. Geruchten over de locatie voor Watch Dogs 3 na het veranderde einde van de Watch Dogs 2 kwamen uit op coördinaten die naar Brixton in Londen. Andere geruchten suggereerde een verhoogde focus op melee combat, wat logisch is gezien het feit dat vuurwapens duidelijk illegaal zijn in het Verenigd Koninkrijk.

‘Nieuwe Assassin’s Creed gaat zich afspelen in de tijd van de vikingen’

Er is ook een Easter egg ontdekt in The Division 2, en deze zou kunnen hinten naar een Viking setting voor een van de volgende Assassin’s Creed games.

Op een poster in The Division 2 ( ook van uitgever Ubisoft ) is een soldaat te zien. Deze soldaat houd iets vast wat toch wel heel erg op een Apple of Eden lijkt. The Apple of Eden is een van de artefacten uit de populaire games. De soldaat die op de afbeelding te zien is draagt ook een Noorse helm en de poster heet “Valhalla”. Dit verwijst natuurlijk naar de Noorse hemel.

Een stuk lore uit Assassin’s Creed 2 suggereert dat de gouden appels die vaak in de Noorse mythologie voorkomen, in feite de Apples of Eden zijn. Dus het is niet zo dat Vikings totaal niks te maken hebben met de serie. En als je echt diep gaat graven… Dan kun je stellen dat de rode en witte gewaden die de soldaat op de poster draagt, doen denken aan de Assassin’s kleding uit de Assassin’s Creed-spellen van het Brotherhood-tijdperk.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch