Menu Premium

Warzone Community wil Warzone met enkel Modern Warfare wapens

JeffreyHage 09/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Warzone, de befaamde Battle Royal mode van Call of Duty, kan volgens een (luidruchtig) deel van de community wel een nieuw sausje gebruiken. En creatief als dat deel is, hebben ze een idee op Reddit gepitcht; een herboren Warzone, maar dan enkel met de wapens van Modern Warfare. Klinkt als een lekker recept, toch? De vraag is alleen: gaat Activision deze Modern Warfare mode ook doorvoeren? En zo ja, is er dan nog wel genoeg ruimte op de harde schijf van je console over?

Terug naar hoe het begon

Je hebt momenteel in Warzone heel veel mogelijkheden als het gaat om het kiezen tussen wapens. En dat vinden de meeste gamers fijn! De variatie komt echter ook tegen een prijs: Vooral Cold War’s DMR, Diamattis en MAC-10 hebben een behoorlijke impact gemaakt op het spelverloop. Daarnaast zijn er talloze loadoats te vinden waarbij alleen de FFAR en de AUG worden gebruikt. Puristen zijn het nu zat en willen terug naar hoe het begon. Dus: een Warzone potje met alleen de wapens van de base game. Het probleem is echter dat Warzone en Cold War verschillende game engines gebruiken voor alle guns. Dit is om de beide games van elkaar gescheiden te houden. Er moet dus wat gesleuteld worden om dit ook voor elkaar te boksen.

There should be a “Classic Mode” with MW weapons only from r/CODWarzone

Wordt Warzone leuker met enkel de Modern Warfare wapens?

Meer variatie is in een game altijd een goed idee, zolang het maar overzichtelijk en werkzaam blijft. De keuze in Warzone tussen de wapens van twee games zou voor die variatie moeten zorgen. Maar dat is volgens velen nu niet het geval. Er is echter geen variatie omdat de Black Out wapens veelal OP zijn. En dat moet veranderen volgens deze groepering. Wat is jouw mening?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch