Menu Premium

Warzone dondert 100 GB op je schijf als je geen Modern Warfare bezit

Dansky 10/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren was daar dan het verlossende woord: Call of Duty: Warzone komt vandaag! Meer details zijn sindsdien vrijgekomen en die lees je hieronder.

Verschil moet er zijn

Er zit natuurlijk wel een verschil in. Ondanks dat de game Free to Play is hebben de mensen die Call of Duty: Modern Warfare hebben gekocht een klein voordeel. Hoe klein? Ongeveer vier uur klein. Veel is het niet maar een gegeven paard mag je niet in de bek kijken.

Voor de mensen die niet helemaal hebben zitten opletten, of de mensen die Free to Play gaan spelen, staat hieronder de tijd wanneer wij in Nederland en België de game moeten kunnen downloaden en spelen.

Gamers die Call of Duty: Modern Warfare reeds hebben:

  • GMT, 15:00
  • A’dam, 16:00

Gamers die Call of Duty: Warzone Free to Play gaan spelen:

  • GMT, 19:00
  • A’dam, 20:00

Daarnaast is het ook qua de GB’s niet mis. Het was ook wishful thinking om te hopen dat Warzone niet meer gedownload hoefde te worden. En ook hier weer trekken de gamers die Call of Duty: Modern Warfare hebben gekocht aan het langste eind. In totaal schijnt de download grootte tussen de 8 en 22 GB te worden voor mensen die de game hebben gekocht. Voor de gamers die Warzone Free to Play spelen mag je rekenen op een 80-101GB download. En dat terwijl iedereen tegelijk gaat downloaden. Dus reken maar op lange downloadtijden afhankelijk van je service provider, downloadsnelheid, huisgenoten of je broertje of zusje.

Playstation krijgt cadeautje

Vanaf nog voor de launch van Call of Duty: Modern Warfare was de liefde met Playstation al vrij evident en het houdt ook niet op. Gisteren is bekend gemaakt dat Playstation Plus users een exclusieve Call of Duty: Warzone Combat Pack kunnen verkrijgen in de Playstation Store. Wat hier in zit is nog niet bekend. De exclusiviteit hangt samen met de exclusiviteit van Spec Ops Survival en eindigt op 1 oktober. Of de Combat Packs daarna ook naar de andere consoles komen is ook nog niet bekend maar dat zullen wij ongetwijfeld horen als het bijna 1 oktober is.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch