Menu Premium

Warcraft III: Reforged zal eind januari het levenslicht gaan zien

Alex 17/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Oorspronkelijk was het de bedoeling om de remake van het derde deel uit de Warcraft serie eind 2019 te laten verschijnen. Deze datum wist ontwikkelaar Blizzard Entertainment echter niet te halen. Een exacte releasedatum werd vervolgens niet genoemd; tot vandaag.

In 2020 aan de slag met Warcraft III: Reforged

Via de officiële website van Blizzard wist het Amerikaanse bedrijf de releasedatum bekend te maken van Warcraft III: Reforged. De remake zal op 28 januari 2020 het levenslicht gaan zien. Zoals gezegd was het de bedoeling om de game aan het einde van dit jaar op de markt te brengen. Blizzard had echter meer tijd nodig om de laatste spreekwoordelijke puntjes op de i te zetten.

“Though we’ve been working hard to get Reforged in your hands before the end of the year, as we started approaching the finish line, we felt we’d need a little extra development time for finishing touches. As always, our goal is to honor the high standards you hold us to.”

De multiplayer beta van Warcraft III: Reforged ging afgelopen oktober van start. De mensen die de zogeheten Spoils of War Edition in de pre-order hadden staan, kregen exclusief toegang tot deze beta. Vanaf eind januari kan iedereen dus aan de slag met deze HD-remake van de in 2002 verschenen RTS.

Een echte RTS

Warcraft III: Reforged krijgt volledig vernieuwde character models. Ook de animaties zijn op de schop gegaan en zijn in volledige 4K te bewonderen. Net als het origineel is Reforged een real-time strategy game. Dat betekend dat jij als speler een eigen basis moet zien te bouwen en verschillende grondstoffen moet zien te vergaren. Vervolgens bouw je een leger en zorg je dat jou tegenstander volledig van de kaart zal worden geveegd. Warcraft III: Reforged zal te spelen zijn op PC en Mac. Ga jij deze game volgend jaar in huis halen? Laat het ons weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch