Menu Premium

Multiplayer beta Warcraft III: Reforged start deze week

Alex 29/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De multiplayer beta van de strategy game Warcraft III: Reforged gaat deze week van start. Dit wist ontwikkelaar Blizzard te melden via hun website. De beta zal allereerst beschikbaar worden gesteld voor die gene die de Spoils of War Edition in de pre-order hebben staan.

Heb jij Warcraft III: Reforged gepreorderd?

Tijdens deze multiplayer beta zal het alleen mogelijk zijn om matches van 1v1 of 2v2 te spelen. Waar het origineel de facties Orcs, Humans, Night Elves en Undead bevat, zal in deze beta voorlopig alleen te spelen zijn met Orcs en Humans. De andere twee rassen worden op een later moment aan de game toegevoegd. Dit geldt ook voor een aantal extra gamemodi. Een exacte datum heeft Blizzard hier echter nog niet voor gegeven. Zoals gezegd zal de uitnodiging voor de beta eerst worden verstuurd aan de bovengenoemde pre-order. Mondjesmaat worden ook de spelers uitgenodigd die de Standard Edition vooraf hebben aangeschaft. Wanneer iedereen aan de slag kan met deze remake is echter nog niet bekend. Blizzard heeft deze game namelijk nog geen officiƫle releasedatum meegegeven. Vooralsnog staat hij gepland ergens in 2019.

De terugkeer van een klassieker

Warcraft III: Reforged is een remake van de in 2002 verschenen klassieker Warcraft III: Reign of Chaos. Het is een real-time strategy game waarin jij als speler een basis moet zien te bouwen. Vanuit deze basis train jij verschillende units en heroes om zo de tegenstander volledig met de grond gelijk te maken. Reforged zal meer dan 62 verschillende missies bevatten, die jou als speler meer inzicht moeten gaan geven over de rijke geschiedenis die de Warcraft-franchise te bieden heeft. Character models en de vele animaties zijn opnieuw vormgegeven en volledig in 4K te (her)beleven. Warcraft III: Reforged zal alleen te spelen zijn op de PC en Mac. Heb jij je uitnodiging al gekregen?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch